Jaha, då har även jag skaffat en blogg… har tänkt på det ett bra tag men har lixom inte orkat ta tag i det. Sedan så fixade Christer denna adress åt mig för drygt 1 månad sedan men jag har inte orkat börja skriva.
Men idag på min 26 års dag så tyckte jag att det var dags att börja 🙂 Får se hur ofta jag kommer att skriva och om vad jag kommer att skriva.

Jag kan ju börja berätta om denna dag o den började med att kl ringde strax efter 06.00 o då var det snozzade jag några minuter innan det var dags att kliva upp o gå till duchen för ett sedan äta lite fukost och gå den långa vägen till jobbet (jag har ca 150 m till mitt jobb)
Väl på jobbet så fick vi rapport om hur natten varit och sedan satte vi igång med vårat arbete, det flöt på bra och tanterna var nöjda och glada. Men mest glad var nog jag som fick se solen idag på min födeledag (solen ska skina när man fyller år den 12 juli)
När klockan slog 16.00 så var det dags för mig att gå hem och fira min födelsedag och äta god middag med Christer. Före middagen så gick vi och köpte lite godis till mig eftersom att jag var så grymt godissugen *mums* Efter godisinköp så fick jag mina paket, fick en parfym och ett presentkort på MQ 🙂
Nu ska jag ta och äta lite fruktsallade och glass, sedan blir det sängen för i morgon är det jobb igen mellan 7-14.

Ha en bra kväll allesammans 🙂