Här kommer mitt andra inlägg i bloggen och jag har ännu inte blivit beronde 🙂

Hade lite svårt att somna i natt då det var väldigt kvaft i rummet och sedan så låg jag och kollade på klockan hela tiden och såg hur den närmade sig 06.00… Men någon gång borde jag iaf ha somnat för kl 06.00 börjar min mobil att låta och jag vaknar till liv. Det skumma dock var att Christer (som har semster) far upp ur sängen och “springer” in till köket och äter frukost… Jag kliver oxå upp och går och frågar honom vad han håller på med och påminner honom om att han har semster, svaret jag fick då var att han ville äta tidig frukost för att kunna gå och sova igen och för att sedan kunna gå ut och springa ett låg pass som stod på dagens schema för honom.
Själv så tar jag och äter min frukost i lung och ro och kollar lite i tidningen och inser rätt snrat att klockan börjar bli mycket.
Några minuter senare är jag på väg till jobbet för att jobba i några timmar, dagen flyter på bra och klockan går som vanligt väldigt fort. När jag kom hem straxt före två så var till min förvåning ingen hemma (christers mamma skulle nämligen komma hit idag) Men efter ett par minuter kommer både Christer och hans mamma hit med jordgubbar, kladdkaka och grädde och en hel del massa paket. (Tack för alla paketen)

När jag öppnat paketen så åker vi iväg till Lunedet som är en liten naturområde en bit utanför Karlskoga. I lunedet så tar vi och äter lite lättare lunch och går en promenad, vi tar även och åker en liten biltur och kollade in lite området kring Karlskoga.
Till middagen blev det wok med grymt god kryddning och sedan till efträttden blev det kladdkakan, jordgubbarna och grädden *mums*

Nu ska jag nog ta och gå ut och gå en liten promenad och sedan kolla lite på TV innan det är dags att sova.

Jag e så underbart glad att solen har tittat fram även denna dag!!