Idag hade jag och Christer bestämd oss för att “vandra” i Kilsbergen och kolla på grottorna som finns där. Så i morse gick Christer till affären för att köpa lite matsäcksmat och jag stannade hemma och åt frukost.
När han kom tebax så gjorde vi i ordnig varsin baguette med rostbiff och grönsaker och självklart dricka till. Vid halv 11 tiden drog vi väg mot Nora och stannade till vid en av vandringslederna, slingan vi gick var nog ca 5 km, men känndes mkt jobbigare då det var lite klättring och sånt oxå och gå i trånga gångar mellan stenarna.

När vi nästan var framme så börajde det att komma svarta moln på himlen så vi gick med snabba steg emot bilen, när vi väl satt i bilen så kom det några få droppar regen så vi hade nog kunnat gå långsamare…
Vi börajde iaf resan hem igen, men vi han inte långt innan jag fick se två stycken älgar som stod och hade lunchpaus vid vägkanten. Så Christer flög ut ur bilen med kameran och började fota men blev lite rädd då en av älgarna började springa emot honom…
Men som tur var så vände älgen snabbt om och sprang in i skogen ist och kompisen följde efter 🙂
Vi började vid här laget bli väldigt hungriga så vi besämde oss för att leta reda på nått bra ställe att stanna på för att äta, till sist så hittade vi en liten avfartsväg som vi åkte in på och där fanns en liten å (lr jag så liten kanske den inte va eftersom det låg båtar vid en brygga..) som vi satte oss vid och åt våran mat.

Här är jag en i grotta och älgar på lunch

När vi kom hem så satte jag mig på balkongen med en tidning och efter ett tag så sov jag gott (lr iaf slumrade till)
När klockan var straxt före fem så drog vi oss in mot centrum för att träna, men på vägen så stannade vi till vid bibblan och jag lånade en ny ljudbok (Flickan med majblommorna) Träningen gick rätt så bra och jag känner mig duktig 🙂
När vi hade tränat så åkte vi till affären för att köpa oss mjölk och makaroner då vi både ville ha stuvade makaroner till middag.

Så nu har vi ätit och jag tog även lite glass till efterätt, och det är dags för mig att gå och lägga sig då jag börjar kl 7 i morgon bitti.

Har även börjat packa inför Halmstad *längtar*!!