Jag är visst inte så bra på att blogga… men men det kanske blir en förbättering på den punkten ngn gång :S

Dem senaste dagarna har varit rätt så fullproppade med saker och ting, sent fredag kväll så kom Frank och Linda hit o hälsade på, och på lördagen så var vi på PIP (putte i parken) en musikfestival i Karlskoga. Det var dock inte riktigt min musiksmak, men trevligt ändå 🙂 Lyssnade bland annat på Lillasyster, Moneybrother och Stalingrad Cowgirls.
Vi kom hem till lgh rätt sent så på söndag morgon var vi alla lite trötta och slöa, tog det lungt och framåt eftermiddagen så åkte Frank och Linda hem igen och jag och Christer låg och slötittade på tv typ hela dagen.
Vi kollade blandannat på dagkamp som svt visade i från SM veckan i Malmö… Mkt skumsport att hålla på i på SM nivå, trodde det endast skedde på midsommar och klassfester 🙂

Igår och idag har jag jobbat kväll och imorgon jobbar jag dag, så jag ska snart ta och krypa ner i sängen 🙂

I helgen så har jag och Christer tänkt oss en tur till STHLM för att ha det lite roligt innan han börjar jobba igen. Någon som vill ses så hör av er 🙂